PCA-vervolg-paginaslider-C3-en3008 Hoofdslider-208-rally-vervolg Hoofdslider-C3-nieuw-vervolg PCA-vervolg-paginaslider-cit-2 Hoofdslider-Peugeot-3008-vervolg PCA-vervolg-paginaslider-cit-4 vervolgslider_dashboard3 Hoofdslider-C3-nieuw-achter-vervolg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Ga naar de website van uw PCA dealer en vul daar het formulier in!  Of wij sturen uw aanvraag door naar de dichtsbijzijnde dealer.
Lees meer

08 11 2016 foto1aDe internationale autopers heeft zich afgelopen week verzameld in Toscane voor een eerste dynamische kennismaking met de geheel nieuwe Peugeot 3008 SUV. Het levert de auto mooie rapportcijfers op. 

08 11 2016 foto2a

"Wanneer je in de markt bent voor een middenklasse SUV, mag deze Peugeot niet op je stortlist ontbreken", zo sluit Autovisie een video over de 3008 SUV af. En dat allemaal na een uitgebreide kennismaking met de auto, die als een nieuwe start voor Peugeot wordt gezien. "Het is echt een goede auto. Hij rijdt echt uitstekend. Er is veel ruimte in het interieur en een grote kofferbak, van 520 liter. Het nieuwe multimediasysteem functioneert uitstekend en je bedient behalve een groot beeldscherm ook mooie en vooral handige schakelaars." Verder vallen de mooie materialen en de verzorgde afwerking op. "Deze auto krijgt een heel dikke voldoende, ook doordat het design heel uitgesproken is. Er stáát echt iets. Dit wordt een succes voor Peugeot."

08 11 2016 foto3a

Luxueuze uitstraling
Bij AutoWeek gaat het al snel over de i-Cockpit, het nieuwe dashboard van Peugeot dat in de 3008 SUV debuteert. "Kijken we naar materialen en sfeer, dan wil Peugeot met deze 3008 niet zozeer de robuuste of praktische kant op, maar echt de luxueuze kant. Het ziet er allemaal prachtig uit, en zo voelt het ook." Vernieuwend is een speciale knop waarmee je de sfeer in het interieur kunt aanpassen aan je stemming: relax of boost. De verlichting past zich aan, de stoelmassage wordt zacht dan wel hard en er verspreidt zich een lekker geurtje in het interieur. Rijden doet de Peugeot uitstekend, maar hij blinkt echt uit met zijn luxueuze uitstraling. Het prijsniveau vanaf 28.570 euro valt AutoWeek mee.

08 11 2016 foto4a

In 60 seconden verkocht

De reactie van het Britse magazine Top Gear op het interieur is vermakelijk en tegelijkertijd heel duidelijk: "Ik denk dat er mensen zullen zijn die een showroom binnenlopen, waar de 3008 zichzelf binnen 60 seconden aan hen verkoopt. Gewoon, doordat ze erin gaan zitten, om zich heen kijken, het contact aanzetten, op wat knoppen en schakelaars drukken en vervolgens hun handtekening zetten op de stippellijn van het koopcontract." Zo mooi is de nieuwe Peugeot vanbinnen dus. En het rijden? Comfortabel, zo wordt uitgelegd, zoals een SUV moet zijn. Met fijne stoelen ook, in een stil interieur."

 

Actueel

 • En Eendje wordt er 70!

  09-02-2018

  Citroën viert dit jaar de 70e verjaardag van de iconische 2CV. Daaraan konden en wilden wij als PCA Dealers natuurlijk zomaar voorbijgaan. Maar ja…

  ...

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

 

logo horizontaal autoservicenetwerk

_______________________________________________________

facebook breed

 


PCA Vereniging

Gespecialiseerd in Peugeot en Citroën
info@pcadealer.nl

 

foto citr peu combi

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook    

PCA: Gewoon Goed !

Lees meer

Waarom PCA?

 • Service hoog in het vaandel

 • Groot aanbod occasions

 • Persoonlijke service

 • Klant is koning

 • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.*

E-mail adres:

* Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Alleen uw e-mailadres invullen als u akkoord bent met onze privacy policy.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt