PCA-vervolg-paginaslider-C3-en3008 Hoofdslider-208-rally-vervolg Hoofdslider-C3-nieuw-vervolg PCA-vervolg-paginaslider-cit-2 Hoofdslider-Peugeot-3008-vervolg PCA-vervolg-paginaslider-cit-4 vervolgslider_dashboard3 Hoofdslider-C3-nieuw-achter-vervolg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Ga naar de website van uw PCA dealer en vul daar het formulier in!  Of wij sturen uw aanvraag door naar de dichtsbijzijnde dealer.
Lees meer

PCA nieuws 19 07 2016 foto1Garagisten zijn ook maar gewoon mensen met een hart voor auto's.

Helemaal niet zo vreemd dus om in hun bedrijven zo nu en dan een hartstikke leuke klassieker of youngtimer tegen het lijf te lopen.

We visten een aantal oude, maar frisse Fransozen uit de occasion-vijver.

 

 

Na het invoeren van enkele historische jaartallen spuwt de handige occasion-zoekmachine op de website van de PCA Dealers de ene na de andere klassieker en youngtimer uit. De kroon spant Autobedrijf Lijzenga uit Damwoude, dat er een indrukwekkende vloot oude Citroëns op na houdt.

PCA nieuws 19 07 2016 foto2

De geel-zwarte 2CV uit 1983 en de beige Ami 8 uit 1977 zijn zeer de moeite waard voor wie graag de tijdloze charme van de eenvoudigste der Citroëns eigen wil maken. Aan de andere kant van het spectrum vinden we een lichtgroene Citroën SM, de fabelachtige supercar uit begin jaren zeventig.

 

PCA nieuws 19 07 2016 foto3

Citroën BX

Zeer de moeite van het (her)ontdekken waard zijn de twee exemplaren van de Citroën BX. De auto die in de jaren tachtig en negentig in zeer grote aantallen over ons wegennet zoefde, is tegenwoordig nauwelijks nog op de occasionmarkt te vinden. Lijzenga heeft er twee: een haast maagdelijke 14 RE uit 1990 met slechts 62.000 km op de teller, en een even keurige, zeer zeldzame GTi 4x4 uit hetzelfde bouwjaar. Liefhebbers haasten zich om ze op te halen, voordat investeerders zich voor deze unieke Citroëns gaan interesseren!

 

PCA nieuws 19 07 2016 foto4

 

Peugeot 504

Bij de PCA Dealers kunnen we ook uit de rijke historie van Peugeot putten. Zoals bij Autobedrijf Mos uit Steenwijk, dat onder meer een fantastische 504 GL uit 1978 heeft staan. De auto is oorspronkelijk in Nederland geleverd - een leuk gegeven - en heeft volgens het verkopende bedrijf origineel nog geen 107.000 km gereden. Terecht dat dit geen koopje van de week is en dat de 504 alleen aan een echte liefhebber zal worden verkocht. Dat siert Autobedrijf Mos!

 

PCA nieuws 19 07 2016 foto5

Peugeot J9
Een Peugeot om als een blok voor te vallen is ook de prachtige J9 uit 1983, een bestelwagen van de oude stempel. Hij is destijds nieuw verkocht door het bedrijf dat de auto nu ook weer te koop aanbiedt, Automobielbedrijf Dijkwel uit Vlissingen. De J9 is een echt Holle Bolle Gijs, die zich fantastisch laat inrichten als camper of food truck. Hij is technisch helemaal in orde - hij smeekt bij wijze van spreken om weer in vaste, dagelijkse dienst te worden genomen.

 

Actueel

 • En Eendje wordt er 70!

  09-02-2018

  Citroën viert dit jaar de 70e verjaardag van de iconische 2CV. Daaraan konden en wilden wij als PCA Dealers natuurlijk zomaar voorbijgaan. Maar ja…

  ...

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

 

logo horizontaal autoservicenetwerk

_______________________________________________________

facebook breed

 


PCA Vereniging

Gespecialiseerd in Peugeot en Citroën
info@pcadealer.nl

 

foto citr peu combi

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook    

PCA: Gewoon Goed !

Lees meer

Waarom PCA?

 • Service hoog in het vaandel

 • Groot aanbod occasions

 • Persoonlijke service

 • Klant is koning

 • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.*

E-mail adres:

* Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Alleen uw e-mailadres invullen als u akkoord bent met onze privacy policy.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt