PCA-vervolg-paginaslider-C3-en3008 Hoofdslider-208-rally-vervolg Hoofdslider-C3-nieuw-vervolg PCA-vervolg-paginaslider-cit-2 Hoofdslider-Peugeot-3008-vervolg PCA-vervolg-paginaslider-cit-4 vervolgslider_dashboard3 Hoofdslider-C3-nieuw-achter-vervolg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Ga naar de website van uw PCA dealer en vul daar het formulier in!  Of wij sturen uw aanvraag door naar de dichtsbijzijnde dealer.
Lees meer

26 10 2016 foto1aCitroën werkt hard aan zijn imago en kiest voor een duidelijke, nieuwe identiteit. Waar beter dan op de afgelopen Parijse autosalon kon het dat beter tot uiting laten komen? Voor een knusse, comfortabele ervaring moest je beslist bij Citroën zijn, zo bleek.

26 10 2016 foto2a

Comfort.
Bij Citroën schrijven ze dat door-en-door Franse begrip met een hoofdletter C. Omdat auto's er stilstaan en je dus niet de aangename vering kunt testen, is de stand de aangewezen plek om een en ander tot uiting te laten komen. Dat hebben de bezoekers van de Parijse autosalon prachtig kunnen ervaren.

26 10 2016 foto3a

Feel Good
Het ging Citroën erom hun gasten te onthalen op een feel good experience. Tussen de nieuwe modellen van het merk, met de geheel nieuwe C3 in de hoofdrol, stonden om die reden inspirerende kunstwerken opgesteld. De stand had meer weg van een moderne lounge dan van een autostand; de aankleding was daarom niet gemaakt van koele, hightech-materialen, maar van naturelle stoffen en vooral veel lichtgekleurd hout. In het midden stonden zachte, citroengele sofa's opgesteld, in de stijl van de zetels die in de schitterende nieuwe concept car CXperience zijn toegepast.

26 10 2016 foto4a

Hoge woorden
Prachtig is hoe de standbouwers manshoge woorden hebben gebruikt om de stand mee te bouwen: 'easy', 'optimisme', 'smile' en 'creative' zijn enkele van de termen die de bezoekers moesten inspireren. Sommige delen van de wand waren als enorme beeldschermen opgebouwd. Het meest bijzonder waren de prachtig ingerichte huiskamers, die optimaal verbeelden waar Citroën tegenwoordig voor staat: comfort, creativiteit, vriendelijkheid, geriefelijkheid en Frans design.

26 10 2016 foto5a

WRC
Speciale aandacht was er uiteraard voor de nieuwe Citroën C3 en de daarvan afgeleide rallywagen, de C3 WRC. Die laatste verscheen als concept, maar de wedstrijdversie zal niet veel verschillen van de getoonde auto. Eigenlijk wel zuur voor de coureur en navigator die hem straks over de internationale rally's gaan jagen; van al dat comfort krijgen zij geen greintje mee…

 

Actueel

 • En Eendje wordt er 70!

  09-02-2018

  Citroën viert dit jaar de 70e verjaardag van de iconische 2CV. Daaraan konden en wilden wij als PCA Dealers natuurlijk zomaar voorbijgaan. Maar ja…

  ...

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

 

logo horizontaal autoservicenetwerk

_______________________________________________________

facebook breed

 


PCA Vereniging

Gespecialiseerd in Peugeot en Citroën
info@pcadealer.nl

 

foto citr peu combi

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook    

PCA: Gewoon Goed !

Lees meer

Waarom PCA?

 • Service hoog in het vaandel

 • Groot aanbod occasions

 • Persoonlijke service

 • Klant is koning

 • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen.*

E-mail adres:

* Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Alleen uw e-mailadres invullen als u akkoord bent met onze privacy policy.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt